groepsaankoop Thuisbatterij

Deelname Groepsaankoop Thuisbatterij – Schrijf Nu In

De groepsaankoop Thuisbatterij biedt een voordelige mogelijkheid om te investeren in goedkope energieopslag voor huishoudens. Door deel te nemen aan de groepsaankoop kunnen consumenten profiteren van collectieve inkoop van zonnepanelen en thuisbatterijen, waardoor ze kunnen besparen op hun energiekosten en tegelijkertijd bijdragen aan duurzame energieoplossingen.

Met de groepsaankoop krijgen deelnemers de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende pakketten en ontvangen ze een offerte op maat. Het inschrijven voor de groepsaankoop is vrijblijvend en biedt een vaste korting van 12,5%. De terugverdientijd van de investering is zeer snel, wat het aantrekkelijk maakt voor huishoudens die willen besparen op hun energiekosten en duurzaam willen leven.

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • De groepsaankoop Thuisbatterij biedt goedkope energieopslag voor huishoudens.
 • Door deel te nemen aan de groepsaankoop kunnen consumenten besparen op energiekosten.
 • De groepsaankoop biedt verschillende pakketten en een offerte op maat.
 • Inschrijven voor de groepsaankoop is vrijblijvend en met een vaste korting van 12,5%.
 • De terugverdientijd van de investering is zeer snel.

Wat houdt de actie in?

De groepsaankoop Thuisbatterij biedt consumenten de mogelijkheid om zonnepanelen en een thuisbatterij aan te schaffen. De actie omvat panelen en omvormers van betrouwbare merken, een gratis plaatsbezoek van een partnerbedrijf en een vrijblijvende offerte op maat. Deelnemers kunnen kiezen uit 3 pakketten (basis, comfort en premium) en bepalen zo zelf welke investering het beste bij hen past.

De thuisbatterij stelt huishoudens in staat om meer van hun eigen opgewekte energie te gebruiken, waardoor ze minder afhankelijk zijn van een energieleverancier en kunnen besparen op kosten. De mate van zelfconsumptie is belangrijk, vooral in tijden van hoge energieprijzen.

“Met de groepsaankoop Thuisbatterij kun je profiteren van voordelige tarieven en een hoogwaardige installatie met sterke garanties op zowel de installatie als de producten.”

De actie biedt ook de mogelijkheid om alleen zonnepanelen of alleen een thuisbatterij aan te schaffen, afhankelijk van de behoeften van de consument. Investeer in duurzame energieopwekking en maak gebruik van de groepsaankoop Thuisbatterij voor een slimme financiële zet.

groepsaankoop Thuisbatterij

Pakket Omschrijving
Basis 10 zonnepanelen (3.500 WP)
1 thuisbatterij
Comfort 14 zonnepanelen (4.900 WP)
1 thuisbatterij
Premium 18 zonnepanelen (6.300 WP)
1 thuisbatterij

Terugverdientijd en rendabiliteit

De terugverdientijd van een thuisbatterij en zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, waaronder het huidige verbruik, de energieprijzen en de mate van zelfconsumptie. Gemiddeld worden investeringen in zonne-energie al binnen enkele jaren terugverdiend door de besparingen op de energiefactuur. Alles wat daarna wordt opgewekt, is pure winst.

De terugverdientijd van een thuisbatterij is afhankelijk van de specifieke situatie en het verbruik van het huishouden. Met een thuisbatterij kan het eigen verbruik van zonne-energie worden verhoogd van 30% tot meer dan 70%. Dit is vooral belangrijk in tijden van hoge energieprijzen. Het verhoogde eigen verbruik kan een doorslaggevende factor zijn bij de beslissing om een batterij aan te schaffen.

Het is echter belangrijk op te merken dat een thuisbatterij niet voor iedereen rendabel is. De investering hangt af van de individuele omstandigheden en het energieverbruik. Daarnaast is het mogelijk om alleen zonnepanelen aan te schaffen zonder batterij, afhankelijk van de behoeften en financiële situatie van het huishouden.

Terugverdientijd zonnepanelen Terugverdientijd zonnepanelen + thuisbatterij
Gemiddelde terugverdientijd 5-8 jaar 8-12 jaar
Verhoogde zelfconsumptie N/A 30% – 70%
Besparing op energiekosten Gemiddeld 40% Gemiddeld 60%
Rendabiliteit Hoog Afhankelijk van individuele omstandigheden

Uit de bovenstaande tabel blijkt dat de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen zonder thuisbatterij 5-8 jaar is, terwijl de terugverdientijd met een thuisbatterij kan oplopen tot 8-12 jaar. Het verhoogde eigen verbruik van zonne-energie met een thuisbatterij kan variëren van 30% tot 70%, afhankelijk van de situatie. Hierdoor kunnen huishoudens gemiddeld 60% besparen op hun energiekosten. De rendabiliteit van een thuisbatterij hangt echter af van de individuele omstandigheden, dus het is belangrijk om een grondige analyse te maken voordat een beslissing wordt genomen.

Voordelen van zonnepanelen en thuisbatterijen

Zonnepanelen en thuisbatterijen bieden talloze voordelen voor huishoudens. Door zonnepanelen te installeren, kunnen mensen hun eigen groene stroom opwekken en tegelijkertijd besparen op hun energiekosten. De overtollige energie die wordt gegenereerd, kan worden opgeslagen in een thuisbatterij voor later gebruik, waardoor de zelfconsumptie van de opgewekte energie wordt verhoogd. Dit betekent dat huishoudens minder afhankelijk zijn van het energienet en daardoor aanzienlijke besparingen kunnen realiseren op hun energierekening.

Naast de financiële voordelen dragen zonnepanelen en thuisbatterijen ook bij aan duurzame energieoplossingen en het verminderen van de CO2-uitstoot. Door gebruik te maken van zonne-energie kunnen huishoudens hun ecologische voetafdruk verkleinen en actief bijdragen aan een groenere toekomst. Bovendien zorgt de groepsaankoop Thuisbatterij ervoor dat consumenten kunnen profiteren van voordelige tarieven en een hoogwaardige installatie met sterke garanties op zowel de installatie als de producten, waardoor de investering in zonnepanelen en een thuisbatterij nog aantrekkelijker wordt.

Met zonnepanelen en een thuisbatterij kunnen huishoudens niet alleen besparen op hun energiekosten, maar ook profiteren van de voordelen van energieopslag en zelfconsumptie. De groepsaankoop Thuisbatterij maakt het mogelijk voor consumenten om op een eenvoudige en voordelige manier te investeren in duurzame energieoplossingen die niet alleen goed zijn voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

groepsaankoop Thuisbatterij

Voordelen van zonnepanelen en thuisbatterijen voor huishoudens:

 • Besparing op energiekosten
 • Verhoogde zelfconsumptie van opgewekte energie
 • Minder afhankelijkheid van het energienet
 • Duurzame energieoplossingen
 • Vermindering van de CO2-uitstoot
 • Voordelige tarieven en hoogwaardige installatie met sterke garanties

Met deze voordelen wordt de groepsaankoop Thuisbatterij een aantrekkelijke optie voor huishoudens die willen besparen op hun energiekosten en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Voordelen Zonnepanelen Thuisbatterij
Besparing op energiekosten ✔️ ✔️
Verhoogde zelfconsumptie van opgewekte energie ✔️ ✔️
Minder afhankelijkheid van het energienet ✔️ ✔️
Duurzame energieoplossingen ✔️ ✔️
Vermindering van de CO2-uitstoot ✔️ ✔️
Voordelige tarieven en hoogwaardige installatie met sterke garanties ✔️ ✔️

Groepsaankoop zonnepanelen in de provincie West-Vlaanderen

Woon je in West-Vlaanderen en ben je geïnteresseerd in duurzame energieoplossingen? Dan is de groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterijen iets voor jou! Door samen aan te kopen, profiteer je van een scherp groepsvoordeel en bespaar je op je energiekosten.

De groepsaankoop richt zich op eigenaren van daken en huurders met toestemming van de eigenaar. Of je nu een particulier, zelfstandige of kleine onderneming bent, je kunt deelnemen aan deze groepsaankoop.

Met de groepsaankoop van zonnepanelen haal je een onuitputtelijke energiebron in huis. Niet alleen bespaar je op je energiekosten, maar je draagt ook bij aan een duurzamere toekomst en verhoogt de waarde van je woning. Het inschrijven voor de groepsaankoop is vrijblijvend en biedt een persoonlijk voorstel met een indicatie van het te verwachten rendement.

Vergelijkbare berichten